Onze visie

Onze visie

Wij geloven dat iedere vrouw haar eigen natuurlijke schoonheid heeft. Met al onze behandelingen streven wij ernaar om je op je mooist te laten zijn. Je zal nooit onze salon uitlopen met het gevoel dat je iemand anders bent. In plaats daarvan laten we je de beste versie van jezelf zijn.

Om dit te bereiken zorgen we ervoor dat al onze behandeling een natuurlijk effect hebben. Met een paar kleine aanpassingen kunnen we je natuurlijke schoonheid vergroten. We kunnen bijvoorbeeld je wimpers kleuren en liften zonder dat ze er te flashy uit gaan zien, of moedervlekken en littekens minder zichtbaar maken of je wenkbrauwen op een natuurlijke manier een extra touch geven.

Onze kernwaarden

We onderscheiden ons door onze unieke manier van werken. We geven iedere klant een unieke ervaring door te focussen op kwaliteit, innovatie en het persoonlijke contact met onze klanten.

Kwaliteit is meer dan alleen de behandeling of de producten die we gebruiken; het is een manier van werken en leven. Je ervaart de kwaliteit vanaf het moment dat je onze salon binnenstapt. Het is de koffie die je drinkt, de sfeermuziek op de achtergrond maar bovenal onze aandacht voor jou en je behoeften en wensen. Elk detail telt voor ons.

We blijven altijd up-to-date met de laatste innovaties op het gebied van beauty en wellness. Op deze manier kunnen we altijd de beste technieken en behandelingen aanbieden die het meest geschikt zijn voor jou. Of je nu op zoek bent naar een snelle touch up van je wenkbrauwen of een techniek zoals microblading of microneedling, wij kunnen je hierbij helpen!

We houden ervan om mensen van verschillende achtergronden, leeftijden, culturen en wensen te ontmoeten. Alle vrouwen zijn welkom ongeacht leeftijd of achtergrond. Al onze klanten hebben iets gemeen: ze zijn bij ons omdat ze hun natuurlijke schoonheid willen laten zien. Zodra je binnenloopt bij Athena Beauty Care ben je deel van een snelgroeiende community. We waarderen onze vaste klanten zeer om hun vertrouwen en loyaliteit. Om onze waardering te uiten hebben we regelmatig acties en hebben we een loyaliteitsprogramma.

Onze historie

Athena Beauty Care is in 2016 opgericht door Athena en Ahmad, een jong en ambitieus stel. Toen ze naar Nederland zijn verhuisd hebben ze zorgvuldig een plan opgezet om een beauty salon te openen die in hun visie paste. Athena is gespecialiseerd in de verschillende schoonheidsbehandelingen en Ahmad is een ervaren manager. De samenwerking vanuit verschillende expertises is hun sterke kant.

Athena heeft Architectuur gestudeerd aan de universiteit en is sinds haar 15e altijd creatief bezig geweest. Ruim 10 jaar geleden heeft ze haar eerste diploma’s in make-up behaald. Sindsdien is ze continu bezig geweest bij te leren door trainingen en cursussen te volgen op het gebied van beauty. Ze houdt ervan om kunst te creëren en te zien dat het mensen kan laten stralen van vreugde.

Ahmad heeft Economie gestudeerd en heeft een Master in Finance. Hij werkt als Business Developer voor Athena Beauty Care. Het is zijn droom om een community van vrouwen te creeren die een gezamenlijk doel delen: het stimuleren van hun natuurlijke schoonheid en zelfvertrouwen.

Werk Bij Onz