Zijn gezichtsbehandelingen goed voor je huid?

Zijn gezichtsbehandelingen goed voor je huid?

Het antwoord op deze vraag is simpel, ja!

Het frequent ondergaan van een gezichtsbehandeling heeft meerdere voordelen:

Voordelen van Gezichtsbehandeling
 • De huid wordt diep gereinigd en geëxfolieerd
 • Wanneer dode huidcellen, vet en vervuiling op de huid blijven zitten, zorgt dit voor problemen. Poriën raken verstopt waardoor onzuiverheden ontstaan en de huid gaat er grauw uit zien. Tijdens een diepe reiniging worden vuil en onzuiverheden verwijderd. Doormiddel van een exfoliatie worden dode huidcellen verwijderd zodat de huid weer gaat stralen, onzuiverheden minder kans krijgen en huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

  Probeer onze nieuwe glow facials voor een direct frissere en stralend uitziende huid!

 • Anti-aging effect
 • Een goede reiniging en huidverzorging dragen bij aan het verminderen van tekenen van huidveroudering. Een gezichtsmassage stimuleert bindweefsel en bevordert de doorbloeding waardoor cellen meer zuurstof krijgen en voedingsstoffen beter op genomen kunnen worden. Huidverzorging producten kunnen hierdoor optimaal hun werk doen.
  Voor een intensievere anti-aging behandeling zou u een peeling of microneedling kunnen ondergaan.

 • Zorgt voor ontspanning
 • Een gezichtsbehandeling is een moment voor uzelf om even te ontspannen. Stress heeft een groot effect op het lichaam en de huid. Stress kan ervoor zorgen dat spieren minder elastisch worden waardoor ze spanning moeilijk los kunnen laten. Stresshormonen zorgen voor verhoging van de talgproductie en verzwakking van het immuunsysteem waardoor onzuiverheden kunnen ontstaan. Een massage vermindert stress en laat het lichaam ontspannen.

 • Advies op maat
 • Tijdens een gezichtsbehandeling wordt uw huid geanalyseerd om te ontdekken waar uw huid behoefte aan heeft en welke producten het beste bij u passen. Iedere huid heeft behoefte aan een ander soort behandeling, uw schoonheidsspecialiste kan samen met u een behandelplan opstellen om de gewenste resultaten te kunnen behalen.
  Naast een gezichtsbehandeling is een goede huidverzorging routine erg belangrijk om het resultaat van de behandeling te optimaliseren en te behouden. Door een advies op maat weet u welke producten het best zijn voor uw huid en komt u een stukje dichter bij uw droomhuid.

 • Boost je zelfvertrouwen
 • Een mooie huid geeft zelfvertrouwen! Wanneer je last hebt van huidproblemen kan dit zorgen voor onzekerheden. Een gezichtsbehandeling kan u deze boost van zelfvertrouwen geven waardoor u lekkerder in uw vel zit. Schoonheid is de balans tussen innerlijk en uiterlijk!