Wat Zijn Wimperextensions?

Wimperextensions plaatsen individuele wimpers bovenop de echte wimpers. Er zijn verschillende soorten materialen waar wimpers van gemaakt zijn en de meest gebruikte zijn synthetische wimpers. Wimperextensions één voor één is de meest natuurlijke methode voor wimperextensions en staat ook algemeen bekend als klassieke extensions. Andere methoden zijn het aanbrengen van meer dan één wimper op elke wimper, waardoor ze er voller uitzien. Bij 2D wimperextensions plaatst de stylist bijvoorbeeld twee wimpers op elke individuele wimper. Dit kan oplopen tot 10D. 

Lashextensions

Is het mogelijk om natuurlijke wimperextensions te krijgen die er niet nep uitzien?

Natuurlijk ogende extensions zijn afhankelijk van twee factoren:

  • Hoe vol zijn de extensies; als het een voor een naar een Russisch volume gaat, ziet het er minder natuurlijk uit. 
  • De kwaliteit van de wimperextensions; Een professionele stylist kan met 3D en 4D een meer natuurlijke look creëren dan een onprofessionele wimperstylist met de klassieke methode. Er zijn veel details, zoals de juiste combinatie van lengtes en diktes en hoe ze op verschillende delen in kaart kunnen worden gebracht (de stylisten noemden dit lash mapping) die een enorm verschil maken in de uiteindelijke resultaten. Als de stylist over de juiste vaardigheden beschikt en alle details kent, kan je fantastische resultaten behalen.

Why the prices are so much different?

Dit is een lastige maar belangrijke vraag. Het aanbrengen van wimperextensions is een tijdrovend proces dat veel aandacht en geduld vereist. De duur van de behandeling hangt af van hoe bekwaam de wimperstyliste. maar tegelijkertijd als ze vastbesloten is om u het beste van haar te geven. dit zijn twee factoren die de prijs bepalen. hoe professioneler de stylist is en hoe gepassioneerder ze is over haar werk, hoe hoger de prijs zal zijn en omgekeerd. Dit is waarom je niet naar plaatsen moet gaan die te goedkoop zijn, vooral niet als het je eerste keer is. Prijzen zijn een indicatie van de professionaliteit van de stylist en of ze er is om jou het beste van haar te geven.

Is het moeilijk om wimperextensions te verzorgen?

Wimperextensions moeten niet alleen schoonheid maar ook gemak brengen. Als je wimperextensions hebt, heb je geen mascara meer nodig. dus je bent altijd klaar. Maar er zijn 3 dingen die u moet onthouden voordat u uw eerste wimperextensions krijgt:

  • Ze mogen de eerste 24 uur niet nat worden, anders verliest de lijm zijn werking.
  • Gebruik geen producten die olie bevatten, anders breekt de lijm af en vallen je wimpers uit. dus geen mascara, geen eyeliner en geen make-up remover die olie bevat.
  • Probeer tijdens het slapen niet in uw ogen / wimpers te wrijven of ze bijvoorbeeld in het kussen te duwen
  • Borstel ze dagelijks en maak ze schoon met speciaal schuim dat geen olie bevat (verkrijgbaar in onze webshop en ook op beide locaties in Den Haag).

Zijn wimperextensions schadelijk?

Wimperextensions zijn veilig als ze correct worden aangebracht. De gediplomeerde stylist weet hoe hij de lijm moet gebruiken om uw wimpers niet te beschadigen en geeft u de juiste tips om voor deze te zorgen. Dus wimperextensions laten je wimpers niet vallen. & Nbsp; maar dit is opnieuw een reden om selectief te zijn over waar je je wimpers kunt laten aanbrengen, aangezien een verkeerde toepassing je ogen en wimpers kan beschadigen.