wat zijn Henna-Brows?

Wat is Henna Brows en wat kan ik verwachten van een behandeling met Henna Brows?

Henna Brows

Henna brows is een relatief nieuwe methode om wenkbrauwen te verven met natuurlijke plantaardige ingrediënten.

Is Henna Brow voor iedereen geschikt?

Als we het hebben over huid- en haartype en kleur, dan is Henna brows een geweldige behandeling voor bijna elke huid- en haarkleur, vooral omdat er verschillende kleuren beschikbaar zijn die kunnen worden gemengd om de kleur te creëren die past bij de haarkleur van de klant. Maar omdat het product natuurlijk is, kan het huidirritatie veroorzaken; daarom moet u 48 uur vóór de behandeling een allergietest doen als dit de eerste keer is. Als er geen tekens van irritatie optreden, is het veilig om de behandeling uit te voeren.

hoe lang duurt het effect van Henna Brows?

Henna Brows gaan langer mee dan normaal verven van wenkbrauwen omdat het vlekken maakt op de huid en het haar. De kleur op de wenkbrauwen houdt tot 6 weken aan en op de huid tot twee weken. Dit varieert voor verschillende soorten huid en haar.

Wat kan ik verwachten van Henna brows ?

Henna-wenkbrauwen zijn een geweldige stap voorwaarts ten opzichte van verven. Je hebt een betere kleurtextuur, een langduriger effect en bovendien zijn Henna-wenkbrauwproducten natuurlijk en hebben ze geen oxidatiemiddelen nodig om te activeren in vergelijking met de chemische producten die worden gebruikt voor het verven van wenkbrauwen.

Wat zijn de voordelen van henna-wenkbrauwen ten opzichte van het verven van wenkbrauwen?

Een ander groot voordeel is dat de stylist de vorm voor de behandeling tekent en de wenkbrauw een perfecte look kan geven. dit is niet het geval voor het kleuren van wenkbrauwen, en kan alleen worden gedaan door Microblading . Daarom is Henna Brows ook perfect voor diegenen die geïnteresseerd zijn in Microblading, maar niet zeker zijn over de vorm en hoe ze aanvoelen na vollere wenkbrauwen.

Dus of je nu Microblading later wilt doen of gewoon perfecte wenkbrauwen wilt hebben die niet dagelijks nodig zijn make-up, is Henna Brows een perfecte behandeling. laten we niet vergeten dat de kosten van Henna Brows op hetzelfde niveau liggen als het verven van wenkbrauwen, gezien het langdurige effect.

Als je er klaar voor bent, kun je je afspraak online boeken op een van onze twee locaties in Den Haag.