Things to know before Treatments

Wat is Microblading?

In tegenstelling tot het ouderwetse type tatoage is Microblading een methode om streken te tekenen die op echte haren lijken. Microblading heeft veel voordelen ten opzichte van oude methoden. Het eerste en grootste voordeel is dat het er natuurlijker uitziet en bij je gezicht past. Dus in plaats van een tatoeage te hebben die helemaal niet op jou wenkbrauwen lijkt, zul je een echte wenkbrauw zien die soms moeilijk is voor mensen om hem te onderscheiden van echte wenkbrauw. Wil je meer weten over de procedure? Op deze pagina vindt je meer informatie.

Waarom moet je Microblading proberen?

Microblading is perfect voor diegenen die opengewerkte wenkbrauwen volledig willen reconstrueren , verfijnen, lege plekjes willen opvullen dus het is perfect voor alle wenkbrauw. Bovendien je kunt de kleur kiezen. We mengen verschillende kleuren om de kleur te creëren die perfect bij je wenkbrauw haren past, tenzij je ze een andere kleur wilt.

Voor afspraak

Je moet het intake formulier invullen om er zeker van te zijn dat je de procedure begrijpt en je geen ziektes hebt waarbij tatoeage schadelijk voor jou is. Wij bespreken de vorm voor de afspraak met je en zorgen ervoor dat wij jou wensen begrijpen. De procedure duurt ongeveer twee uur en de helft inclusief het consult, het aanbrengen van esthetiek en laat het een half uur staan en de Microblading. Hert is ook vermelden waard, Microblading doet veel minder pijn dan normaal tatoeëren omdat het niet deep in de huid zit.

Nazorg

Jou schoonheidsspecialiste legt je da nazorg na de behandeling uit. Daarnaast ontvang je een mail met alle instructies voor nazorg. Kijk hieronder voor eventuele vragen voor je afspraak.

  • Vermijd 4 dagen in de directe zon.
  • In de meeste gevallen verdwijnt de roodheid binnen enkele uren.
  • Je mag je wenkbrauwen pas na 4 dagen wassen of bevochtigen.
  • Afhankelijk van jouw huidtype, moet je mogelijk na 6-8 weken terugkomen voor de retouch behandeling.