Phi-Ion

Wat is Plasma-Ion?

van de huid, waardoor het lichaam getriggerd wordt om nieuwe collageen te maken. Met andere woorden, het proces stimuleert je huids natuurlijk vermogen om zichzelf te genezen en activeert de productie van collageen en elastine. Hierdoor kan de stevigheid en textuur van de huid verbeterd wWat is Phi-Ion?

Phi-Ion is één van de PhiLings huidbehandelingen ontwikkeld door de PhiAcademy. De Phi-Ion behandeling is gebaseerd op het creëren van minuscule gaatjes naast de spanningslijnen op de huid, dit proces veroorzaakt een onmiddellijke samentrekking van de huidvezels waardoor er een strakker, modellerend en verjongend effect op treedt.

Phi-Ion zorgt voor een effectieve blepharoplasty (correctie van hangende oogleden) zonder dat hierbij een operatieve ingreep nodig is. Tevens kan het gebruikt worden voor het liften van de nek, behandelen van littekens waaronder acne littekens evenals de behandeling van rimpels. Tot slot kan het ook huidvlekken verwijderen.

Hoe werkt het?

De Phi-Ion pen gebruikt de plasmatoestand van deeltjes. Het ioniseert gassen uit de lucht om een micro elektrische ontlading te creëren welke een vervluchtiging van de overtollige en hangende opperhuid laag veroorzaakt . Het is niet agressief en tast de diepere lagen van de huid niet aan.

 

Deze revolutionaire methode is in staat om vergelijkbare resultaten te halen met cosmetische operaties zoals:

  • Ooglid correctie
  • Neck-lift, Acne littekens
  • Stretch marks
  • Lijnen en rimpels – kraaienpoten
  • Marionettenlijnen
  • Ouderdomsvlekken

FAQ

Prijs list

BehandelingPrijs
Plasma-Ion - ooglid lifting€ 399
Phi-Ion- Rimpel eliminatievanaf € 149

Portfolio