Microneedling

Wat is Microneedling?

Athena Beauty Care

Microneedling is een behandeling om de huid te verjongen. Het grootste voordeel van Microneedling is dat het de aanmaak van collageen and elastine stimuleert, wat essentieel is voor nieuwe, jong uitziende huid. Sommige doktoren beweren zelfs dat deze behandeling de krachtigste manier is om veroudering van de huid te stoppen en de vorming van nieuwe rimpels etc. te voorkomen. Doordat Microneedling de aanmaak van nieuwe cellen kan stimuleren is het resultaat al zichtbaar binnen enkele behandelingen: rimpels, acne littekens en wonden zullen langzaam verdwijnen! Een van de voordelen van Microneedling is dat het het lichaamseigen natuurlijke genezings mechanismen gebruikt waardoor de resultaten ook altijd natuurlijk zijn. Microneedling is erg populair geworden onder ‘skincare fanatics’; zo erg zelfs dat het al ‘the next big thing in anti-aging’ wordt genoemd.

Microneedling behandelingen zijn ook niet gelimiteerd tot het gezicht. Het kan overal op elk gebied van de huid gedaan worden die je genezen wilt hebben van stretch marks, acne littekens of rimpelszoals benen, borst, rug, en billen. Naast het feit dat Microneedling beschadigde huid repareert en gladder maakt, heeft het ook nog de bonus dat het losse huid wat strakker maakt, waardoor het ook ideaal is voor wat oudere mannen en vrouwen. De oppervlakkige micro-kanalen die deze behandeling genereert zorgt er ook voor dat gels, cremes en zalfjes beter opgenomen worden door de huid.

Hoe werkt het?

Microneedling

Een elektrisch apparaat (de speciale Microneedling pen) met zeer kleine naalden maakt kleine gaatjes in de toplaag van de huid, waardoor het lichaam getriggerd wordt om nieuwe collageen te maken. Met andere woorden, het proces stimuleert je huids natuurlijk vermogen om zichzelf te genezen en activeert de productie van collageen en elastine. Hierdoor kan de stevigheid en textuur van de huid verbeterd worden, alsmede een reductie van littekens, poriegrootte en stretch marks teweeg brengen.

FAQ

Prijs list

BehandelingPrijs
Microneedling – Oogcontour€ 55
Microneedling – Bovenlip€ 55
Microneedling – Voorhoofd€ 75
Microneedling – Hele gezicht€ 120
Microneedling – Gezicht & Hals€ 170

Portfolio