Wimpers

We bieden drie soorten wimperbehandelingen aan in Athena Beauty Care; Wimperextensions, Wimperlifting, Wimper verven.
Klik op lees meer om over elke behandeling, nazorg en ook foto’s van onze eerdere werk lezen.

wimperextensions

Wenkbrauwen

We beiden een breed scala aan behandelingen voor wenkbrauwen die je wenkbrauwen nooit teleurgesteld zullen maken. Wenkbrauwen kunnen je gezicht drastisch veranderen, helaas merken veel mensen het pas als ze het hebben en zien ze het verschil. We zijn trots om te zeggen dat we perfectionistisch zijn als het gaat om wenkbrauwen. Perfectionistisch in het doen van eenvoudige wenkbrauwen die een geavanceerde behandeling als Microblading vormen.
Werken aan wenkbrauwen vereist veel meer vaardigheden en aandacht voor details dan veel andere behandelingen; alle details zijn belangrijk. Van de anatomie van je gezicht tot elke beroerte die we tekenen of trekken, we hebben erover nagedacht. Begin met het vormgeven van de wenkbrauwen en ontdek zelf waarom we trots zijn.

Lash Lifting

Permanente makeup

Permanent makeup is not just a tattoo; Microblading is a revolution in brows PMU. It lights up so many faces and put smile on faces that have lost their eyebrows due to any reason. Look in the mirror and if you feel your eyebrows are not what you want, make a free intake appointment and see if it can give you what you have in your mind. We offer 3 types of permanent makeup treatments. Microblading eyebrows is the most popular
followed by eyeliner, lip liner and full lips. click more to know more about each treatment.

Huidverbetering

explore our different facial ranging from relaxing to advanced peeling treatments.

Lash Lifting

Massages

Massages gaan over een geweldige ervaring. Het gaat om een authentiek moment op een plek die is ontworpen om je een unieke ervaring te geven, een plek die je geest bevrijdt van de dagelijkse gedachten en zorgen. Natuurlijk zijn de bekwame handen van de gepassioneerde masseurs de eerste vereiste om u de beste massage-ervaring te geven. Klik op onderstaande knop om meer te weten te komen over de verschillende soorten massages die wij aanbieden.

Epilation

We do facial epilation with thread mostly but we could also do it with pincet on your request.